Verswinkel Tivoli

Meer dan vijftig geleden besloten fruittelers Ben en Ria de Deckere een klein winkeltje te openen voor de verkoop van hun eigen fruit. Niet veel later werd dochter Saskia geboren. Haar box stond midden in de winkel, want het was inmiddels zo druk geworden dat dit de enige oplossing was om op haar te letten én de winkel draaiende te houden.

 

Saskia is nu de eigenaar van Verswinkel Tivoli. “Ik weet nog dat ik als jong meisje al op de tractor door de boomgaard reed en hier in de winkel rondliep. Heerlijk was het. Tot de winkel in 1986 afbrandde. Mijn ouders waren er kapot van. En ik ook. Ik was nog heel jong, maar riep wel als eerste dat we door moesten gaan. Mijn ouders krabbelden weer op en door de jaren heen breidden we samen langzaam het assortiment van de winkel uit. Eén van de mooiste herinneringen aan die tijd is dat ik iedere dag samen met mijn vader achter de potten en pannen stond om de verse maaltijden te bereiden. We deden altijd alles samen.”

 

Nu Saskia zelf de scepter zwaait in Verswinkel Tivoli, blijft ze trouw aan de kwaliteit die de klanten van deze winkel gewend zijn. Altijd vers. Altijd lekker. En steeds weer iets nieuws. “Ik blijf het heerlijk vinden om mensen met lekkere producten te verrassen. Ik weet niet waarom, ik ben er gewoon mee opgegroeid.”

Back to Top
Added to cart