Assortiment

Aardappelen, groente & fruit

Bij Verswinkel Tivoli vind je een groot assortiment aan aardappelen, groente en fruit. Altijd vers en altijd van absolute topkwaliteit. En dat proeft je!

Verse maaltijden

Iedere dag bereiden we heerlijke verse maaltijden zoals salades, gehaktschotels, nasi, bami, stamppotten, pizza’s, pasta’s en vegetarische gerechten. We experimenteren steeds met nieuwe gerechten zodat jij lekker, gezond en afwisselend kunt eten.

Schotels

Iets te vieren? Of gewoon zin in een lekkere tapasschotel of kaasplank? Ook daarvoor kun je bij Verswinkel Tivoli terecht. We passen de schotels/planken volledig aan jouw wensen aan.

Fruitmanden

Geef eens een fruitmand cadeau of zet hem standaard op tafel voor je medewerkers. Verswinkel Tivoli stelt een mooie fruitmand voor je samen, helemaal aangepast aan jouw wensen en budget.

Overige lekkernijen

Er is bij Verswinkel Tivoli nog zóveel meer te vinden dan groenten en fruit. Alles wat we zelf lekker vinden en wat van net zo’n goede kwaliteit is als onze versproducten, vind je hier. • Zuivel, waaronder heerlijke kazen • Olies en azijnen, met ook speciale dressings en mosterd • Confituren in allerlei smaken, heerlijk voor op de boterham • Gedroogde zuidvruchten en noten, lekker voor tussendoor of als extraatje in je maaltijd • Gezondheidssappen zoals heerlijke smoothies in allerlei smaken • Olijven in verschillende marinades zoals knoflook en naturel

Feestdagen specials

Tijdens de feestdagen verrassen we je graag met heerlijke specials. Wij zorgen voor complete en feestelijke maaltijden zodat jij op en top van de feestdagen kunt genieten!

Back to Top
Added to cart